!TEMAN-TEMAN BLOG!

Saturday, 1 June 2013

BOBOI : Majalah Komik Terbaru...Limited Edition 1st Issue



Assalammualaikum wbt...

Walaweii Boboi dah keluarkan komik...memang terbaiklah.. Ini isu pertama diorang bulan Jun 2013. Banyak komik2 menarik dalam ni Boboi The Origin, Sumolah, Pontianak vs Orang Minyak, Ah Long Bukit Beruntung, Papadom, Hikayat Terong Mahawangsa dan banyak lagi... Jum gelak sampai pecah perut..


Cuma satu jer komen aku sebab aku ni pengumpul komik Apo? Harga komik BOBOI ni agak mahal bagi aku iaitu RM7.90 berbanding komik Apo? yang berharga RM5.90 sebab saiz lebih kurang sama...hurmm oleh kerana aku dengar isu ni limited 1000 unit aku cepat2 beli bila nampak kat kedai buku...



 ISU PERTAMA MAJALAH KOMIK BOBOI JUNE 2013


PONTIANAK VS ORANG MINYAK



AH LONG BUKIT BERUNTUNG

2 comments:

  1. cik akak minat layan majalah ujang dengan wanita je...yang lain say bye2 lah jawabnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ujang dah lama tak baca stop dah bertukar angin dengan komik APO?

      Delete