!TEMAN-TEMAN BLOG!

Sunday, 30 June 2013

KFC 40th Anv FREE Snack Plate Combo With Flask Purchase



Assalammualaikum..

KFC telah mengadakan Ulang Tahun ke-40, so diorang buat promosi setiap pembelian Thermos rekaan khas berharga RM 25.90 (Tidak termasuk cukai kerajaan) ni akan mendapat Snack Plate percuma Aku baru jer sambar dua thermos ni ada empat warna semuanya...merah dan pink tak sempat lagi beli huhuhu... Petang tadi pegi KFC Mukah dah takde promo thermos ni...huhuhu sedih tak lengkaplah koleksi aku ni. 

Aku ni memang suka kumpul benda-benda macam ni aku pun tak tau naper aku minat kumpul collectible items ni dah macam hobi pulak, masa McDonalds buat promo free gelas Coca-Cola dulu pun aku sanggup pergi McD banyak kali semata-mata nak dapatkan gelas Coca Cola tu. KFC ni buat promo beli set thermos+Snack Plate RM 25.90 kalau calculate Snack plate RM12 (anggaran kasar) + Thermos RM15.. Kalau ikutkan harga thermos ni RM89.90... Nampaknya kat KFC Mukah dah abis dah promosi atau memang promosi ni hingga penghujung Jun sahaja...Tak sempat nak melengkapkan koleksi ni huhuhu

2 comments:

  1. wah nang ada gik ka....belom singgah kfc lagi nie...nak terjah esok eh..hahaha

    ReplyDelete
  2. dah lama tak beli di kaunter, selalu beli drive thru.. aiza selalu beli ayam je.. cantik thermos tu..

    ReplyDelete