!TEMAN-TEMAN BLOG!

Monday, 10 June 2013

Mencari Filem 7 Petala Cinta



Assalammualaikum wbt.. Baru-baru ni aku ada menonton 99 Kali Rindu, memang best filem tu honestly memang terbaik. Aku dapat tahu filem ni adalah sambungan kepada 7 Petala Cinta, aku belum tengok lagi, sekarang tengah mencari DVD ni. Hurmm harap-harap dapatlah aku beli DVD ni.. Nak tahu review aku pasal filem 99 Kali rindu bolehlah klik gambar kat bawah ni.. Kalau ada sesiapa tahu kat mana aku boleh layan filem 7 Petala Cinta ni online pun okey gak..




6 comments:

  1. kathy BW dan folo sini..
    http://coretanhatikathy.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tengok poster tu macam best je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aniq itulah yang tengah mencari DVD tu... smbgnnya 99 Kali Rindu...Terima kasih singgah yer

      Delete
  3. hihihi...cik akak tak tengok lah=gi citer nie..
    rasa kisah sedih nie....
    mesti banjir rumah kalau tengok citer nie...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok trailer tu pun dah tau sedih...saya baru nonton 99 Kali Rindu sambungan cerita ni...memang sedih...dan menginsafkan

      Delete